We plaatsen de belangen van u en uw bedrijf voorop

 

Verzekeringen Van Hove

Verzekeringen Van Hove hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak

 

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Verzekeringen Van Hove is een onafhankelijk verzekeringskantoor, gevestigd in Westerlo, dat zich toelegt op verzekeringenextra pensioenenlange termijnsparen en beleggingen.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring en daardoor enorm veel kennis en expertise in huis. Voor particulierenzelfstandigenvrije beroepen en bedrijven kunnen we op maat gemaakte oplossingen voorstellen.

Waarin zijn we sterk?

Uw privé leven verloopt niet altijd vlekkeloos. Ongevallen en incidenten kunnen jammer genoeg gebeuren. Bovendien evolueert een gezin doorheen de jaren: samenwonen of trouwen, bouwen, kinderen, werk, enz. Elk van deze momenten vragen om een specifieke aanpak. Uzelf en uw familie verdienen op elk moment een toekomstgericht plan en de juiste financiële bescherming.

Indien u een bedrijf runt, dan zijn de professionele uitdagingen nog ruimer: sectorgrenzen vervagen, gevestigde waarden wankelen, relaties veranderen.  Ook ongevallen en incidenten beheersen, behoren tot uw verantwoordelijkheid.

In het leven wil u één ding zeker: een optimale bescherming bij verzekerbare tegenslagen.  Verzekeringen Van Hove kan u dit comfort bezorgen. Wij engageren ons dan ook om voor verzekeringen en beleggingen altijd uw vertrouwenspersoon en uniek aanspreekpunt te zijn.

Hoe doen we dit?

Omdat we een onafhankelijk verzekeringskantoor zijn, met geen enkele binding met een verzekeringsmaatschappij of financiële groep, krijgt u van ons steeds een op maat gemaakt deskundig en objectief advies.

Ons team ijvert voor een accurate en klantvriendelijke aanpak.  Iedereen van ons team heeft een brede kennis van bedrijfsgerichte en particuliere verzekeringen.  Een permanente opleiding staat hier garant voor. Ook S-team, een samenwerkingsorganisatie, Brocom, een kwaliteitslabel, en FVF, onze belangenverdediger, helpen mee onze doelen te bereiken.

Wat doen we nog voor u?

  • De wetgeving en technische evoluties volgen we op de voet maar we houden van een persoonlijk en menselijk contact.
  • Kosteloos maken we een studie van uw volledig verzekeringsdossier.
  • Wij streven naar een efficiënte communicatie en nemen u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan we garant voor een vlotte schaderegeling. Zo krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.
  • Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen we zoeken voortdurend naar optimalisaties van waarborgen en premies zonder de stabiliteit en verzekerbaarheid op lange termijn uit het oog te verliezen. Zo blijft uw verzekeringspakket actueel en worden overlappingen vermeden.
  • Al uw informatie is veilig bij ons.

Kortom, door een efficiënte dienstverlening, door tijd te nemen om maatwerk af te leveren, zijn we als onafhankelijk verzekeringsmakelaar een verlengstuk van uw organisatie.

Ons kantoor is gehouden tot het naleven van de wettelijke gedragsregels zoals  de MIFID-gedragsregels.

Persoonlijke service, veiligheid en bereikbaarheid

In alle fasen van uw leven voor uw financiële en verzekeringsgerichte vragen

Heeft u vragen of wilt
u advies op maat?

Bij Verzekeringen Van Hove bent u altijd welkom!
We garanderen een persoonlijke aanpak waarmee we een openhartige langetermijnrelatie met u willen opbouwen.