BA FAMILIALE VERZEKERING

BA Familiale verzekering: zorgeloosheid voor u, uw gezin en naasten

Uw kind gooit een steen richting een vijver, maar raakt per ongeluk een voorbijganger? Uw kwispelende hond breekt een kostbare vaas bij uw bezoek aan de buren? Of een wandelaar glijdt uit op uw beijzelde oprit? Kleine ongelukjes, maar ze kunnen duur uitvallen voor u. Gelukkig is er onze BA Familiale, of gezinsverzekering. Met deze verzekering houdt u de kosten die uit zulke incidenten voortvloeien binnen de perken.

Een BA familiale verzekering is niet alleen een goed idee als u een gezin of huisdieren hebt. Ze vergoedt ook de materiële of lichamelijke schade aan uw bezoekers, de babysitter, poetsvrouw of tuinman. Bovendien zorgen we voor een formule op maat! Alleenstaand, een koppel met of zonder kinderen: we sluiten ons aan bij uw persoonlijke gezinssituatie. Vraag ons naar de diverse opties.

  • Voor iedereen in en om uw thuis

Waar u ook gaat of staat: onze verzekering volgt u op de voet. Verblijft u of uw gezinslid een tijd in het buitenland? Onze dekking geldt over de ganse wereld. Daarnaast hebt u de extra optie om te kiezen voor rechtsbijstand. Zo worden uw juridische belangen beschermd: advocaatkosten en zelfs de kosten van de tegenpartij worden bij verlies door ons vergoed.  

Zorgeloos thuis én buitenshuis? Vraag ons naar een gezinsverzekering op maat.

  • Overal ter wereld

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 014/26 50 01.Ook interessant voor u