UW PENSIOEN

Comfortabel pensioen

U zoekt werk, timmert aan uw carrière, of bent tevreden met uw 9-tot-5-job. Hoe uw loopbaan er ook uitziet, er komt een moment dat u op pensioen gaat. Wij zorgen ervoor dat u ook dan comfortabel van uw leven geniet.

Het leven is duur en wordt steeds duurder. De wettelijke pensioenen komen meer en meer onder druk te staan door de vergrijzing. Dus tegen de tijd dat u zelf recht hebt op uw pensioen, hebt u best een extra centje opzij staan. Ons aanvullend pensioen zorgt ervoor dat dat appeltje uw dorst ook echt lest!

Behoud uw levensstandaard
Uw wettelijk pensioen bedraagt nog niet de helft van uw huidige netto-inkomen. Een extra spaarcentje achter de hand hebben, is dus allesbehalve een overbodige luxe. 

Kies voor een pensioenspaarverzekering op maat
U kunt ook kiezen voor ons pensioenspaarfonds. Dat is aan iets meer risico onderhevig, maar genereert ook een hoger rendement. Langetermijnsparen is onze derde optie. Erg interessant wanneer u jaarlijks een groot bedrag wilt storten. Dit maakt dat uw belastingvoordeel ook groter is.

Start vandaag met sparen
Net dertig geworden? Dan is pensioen toch een zorg voor later! Ja, en neen. Het is nooit te vroeg om met pensioensparen te beginnen. En hoe sneller u start, hoe meer u opbouwt. Dus investeer elke maand een klein deel van uw loon in uw pensioen. Zo kunt u een aanzienlijk kapitaal opbouwen op een volstrekt veilige manier en geniet u onbezorgd van al uw toekomstige projecten.

Onze pensioenverzekeringen

Pensioensparen  
Langetermijnsparen