U & UW MEDEWERKERS

Bescherm uw personeel

De kracht van uw bedrijf? Dat bent u. En dat zijn uw medewerkers waarop u elke dag weer bouwt. We helpen u om uw werkkracht gezond draaiende te houden. Met motiverende groepspakketten, en sluitende ongevallenverzekeringen.

Competente werknemers vinden is niet altijd simpel. Ze behouden is vaak nog moeilijker! Nochtans kan hun expertise van een cruciaal belang zijn voor de verdere groei van uw bedrijf. Als bedrijfsleider wilt u uw medewerkers graag gemotiveerd houden. Door degelijke verzekeringen voor te stellen aan uw personeel bouwt u aan een vertrouwensband.

Heldere analyse, correcte verzekeringsoplossing
Een ongeluk is sneller gebeurd dan u ziet aankomen. Ook op de werkvloer. Een arbeidsongevallenverzekering is dan ook bij wet verplicht. Deze beschermt uw werknemers tegen verwondingen en letsels die zij op of onderweg naar de werkplek oplopen. Het is echter wijs – en in uw eigen belang – om te bekijken of u de wettelijke minimum dekking niet beter uitbreidt. Wij nemen samen met u uw zaak en haar werking onder de loep en maken een glasheldere risicoanalyse die niets uit het oog verliest.

Loyale en tevreden werknemers
Beloon uw medewerkers voor hun inzet met een hospitalisatieverzekering. Of zorg dat zij nog meer toegewijd zijn aan uw bedrijf door een groepsverzekering op te starten. We bekijken graag met u welke voordelen u voor uzelf en uw werknemers aan uw totaaloplossing wilt en kunt koppelen.

Onze verzekeringen voor u en uw medewerkers

Arbeidsongevallen  
Hospitalisatie KMO