GEWAARBORGD INKOMEN

Een werkongeval: wat nu?

Ongewild aan het bed gekluisterd? Een zaakvoerder kan haast niets ergers overkomen. Op dat moment doet u graag beroep op onze verzekering voor gewaarborgd inkomen. Die stelt uw inkomsten veilig bij arbeidsongeschiktheid. We voorzien een premie die de rente van uw ziekenfonds aanvult. En u behoudt een volwaardig inkomen!

Uw rente wordt in essentie berekend op basis van fysiologische en/of economische ongeschiktheid. Wat houdt dat precies in?

  • Fysiologische ongeschiktheid kijkt alleen naar uw lichamelijke toestand
  • Economische ongeschiktheid houdt rekening met de impact hiervan op de uitoefening van uw werk. Moet u als bedrijfsleider constant de baan op? Dan weegt het verlies van uw onderbeen mogelijk harder door dan wanneer u perfect op kantoor of thuis werkt

De premie die u ontvangt hangt samen met enkele criteria zoals leeftijd, beroep en levensstijl. Als zelfstandige trekt u deze premie volledig af als beroepskost. De uitgekeerde rentes worden belast als vervangingsinkomen.

  • Waarop wordt uw rente gebaseerd?

De verzekering komt tussen wanneer de arbeidsongeschiktheid zich boven een bepaalde grens manifesteert. Deze grens wordt op voorhand aangegeven in uw contract. Meer weten over uw specifieke voorwaarden? Contacteer ons en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

  • Wanneer heeft u er recht op?

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 014/26 50 01.Ook interessant voor u